Látogatóink  

Jelenleg 1 vendég és 3 felhasználó van vonalban.

   

Keresés  


   

Tanévzáró 2021

Az időjárás már igazi kánikulai nyarat idézett június 21-én a tanévzáró ünnepségen, melynek műsorát a 4.a osztályosok adták elő.

tanévzáró

A fák hűvösében meghúzódó osztályok verses-zenés előadást láthattak, amely már elővetítette a vakáció hangulatát a különböző szünidei programokat felvillantó versekkel, dalokkal. S hogy az alsó tagozattól búcsúzó negyedikesek még szorosabbra vonják összetartozásukat, a Pál utcai fiúk musical Grund dalával zárták a műsorukat.

tanévzáró

tanévzáró

tanévzáró

tanévzáró

tanévzáró

tanévzáró

tanévzáró

tanévzáró

tanévzáró

tanévzáró

Ujváriné Lengyel Éva igazgató asszony tanév búcsúztató beszédében elköszönt a példás pályát magénak tudható kollégánktól, Endrődiné Turú Erzsébettől, aki több, mint 40 évnyi lelkiismeretes munkája után nyugdíjba vonult. Iskolánk kiválóságait, a kitűnő és jeles tanulókat, valamint a versenyeken, közösségi tevékenységekben kimagasló eredményt mutató diákokat egy-egy oklevéllel és könyvvel jutalmazta az igazgató asszony az intézmény nevében. A hitéletben legszorgosabb diákok ajándékcsomagokat kaptak Kiss István atyától. De a többiek sem mentek haza üres kézzel, hiszen István atya nagylelkű felajánlása - egy-egy fagyijegy a megérdemelt bizonyítvány mellé – jól jött a kánikulában, melyet a bizonyítványosztás után minden kisdiák beválthatott a helyi cukrászdában.

tanévzáró

tanévzáró

tanévzáró

tanévzáró

A képek ide kattintva megtekinthetőek!

 

   
© Akasztói Általános Iskola