Látogatóink  

Jelenleg 3 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

   

Keresés  


   

Farsang 2021

2021. február 12-én, pénteken vidám jelmezes gyerekek töltötték meg iskolánk auláját. A hangulatot már megalapozta a termek, folyosók dekorációja, átrendezése. Az alsós gyerekek ötletes egyéni jelmezeket öltöttek, a fölsős osztályok pedig csoportosan jelenítették meg az általuk választott maskarát.

farsang

Feltűntek a folyosón vidám cirkuszi bohócok, az online tanulásba belekényelmesedett melegítős-papucsos és fürdőköpenyes tanulók.  Minden osztály a saját termében töltötte el tartalmas foglalkozásokkal, játékokkal a délelőttöt. Készültek lufi bohócok, nagy versengések folytak az Egy perc és nyersz játék keretében: penne tésztát fűztek spagettira, pattogatott kukoricát pakoltak szívószállal, célbadobtak, bokára kötözött lufira vadásztak. Sok-sok közös humoros csoportos játék színesítette a délelőttöt: teremőrök, kacsintó gyilkosok és székfoglalók is előbukkantak a játékosok között.   Akinek kedve tartotta nézhetett farsangi Bogyó és Babóca történetet. Közelebbről megismerkedhettek a mohácsi busójárás történetével, valamint a velencei karnevál hagyományaival. Interaktív feladatokkal és vetélkedőkkel versenghettek a fölsőbb éves csapatok egymással. A tánc sem maradhatott el, volt olyan osztály, amely egy kis karaoke bemutatót is bevállalt a hallgatóság nagy örömére.

A délelőtt meglepetést is tartogatott. Alapítványunk 58 pizzával lepte meg a gyereket. A finom forró pizza minden tanulónál óriási sikert aratott. Köszönjük a gyors kiszállítást a Zöldfa vendéglőnek!

Az anyukáknak szeretnénk megköszönni a rengeteg süteményt!

A vírus kicsit átírta a hagyományos farsangi szokásainkat, de ennek ellenére egy nagyon sikeres, jó hangulatú napot töltöttek el a gyerekek együtt, betartva a járványügyi előírásokat.

 farsang

farsang

farsang

farsang

farsang

farsang

farsang

farsang

farsang

farsang

farsang

farsang

A képek ide kattintva megtekinthetőek!

   
© Akasztói Általános Iskola