Látogatóink  

Jelenleg 9 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

   

Keresés  


   

Angyalbatyu 2019

Fenntartónk kérésének megfelelően az idei tanévben is csatlakozott iskolánk a Katolikus Karitász felkéréséhez, melynek kapcsán iskolánk közvetítésével közel kétszáz kisgyermeknek sikerül remélhetőleg örömet szerezni karácsony éjjelén.

Angyalbatyu

"A Katolikus Karitász az idei évben is gyűjtött Angyalbatyu néven, amelyhez a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegyei Karitász is csatlakozott. Az Angyalbatyu programmal nehéz sorsú gyermekek karácsonyát szeretnék szebbé varázsolni, olyan gyermekekét, akiknek lehet, hogy ez az Angyalbatyu csomag az egyetlen ajándék a karácsonyfa alatt. A program keretein belül ajándékokkal töltött cipős dobozokat gyűjtöttünk, amelyeket becsomagolva eljuttatjuk a nélkülöző gyermekeknek. Az akcióban különféle szervezetek, iskolák és magánszemélyek is részt vehetnek, így egyre nagyobb összefogással segíthetjük a rászoruló gyermekeket karácsony alkalmával."

Iskolánk dolgozói, szülők és gyerekek, a falu lakói együtt közel kétszáz cipősdoboznyi ajándékot gyűjtöttek össze, melyet ezúton szeretnénk megköszönni minden programban résztvevő segítő léleknek.

Az alábbiakban tolmácsolva a Karitasz Igazgatónőjének köszönetét is:

"Hálás szívvel köszönöm, hogy csatlakoztak a Katolikus Karitász "Angyalbatyu" programjához. Mintegy 800 ajándékcsomag gyűlt össze, amelyet a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye területén élő rászorul családok gyermekeinek osztottunk és osztunk ki.

Kérem, tolmácsolja köszönetemet a Pedagógusoknak és a gyermekeknek, akik részt vettek az akcióban és ezzel nagy örömet szereztek több száz gyermek és család részére.

Istentől áldott, boldog Karácsonyt kívánok!

Üdvözlettel:

Cselik Beatrix

igazgató"

 Angyalbatyu

Angyalbatyu

Angyalbatyu

Angyalbatyu

   
© Akasztói Általános Iskola