Látogatóink  

Jelenleg 14 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

   

Keresés  


   

Családi nap 2018

Iskolánkban már szép múltra visszatekintő hagyomány a Családi nap megrendezése. Itt lehetőség nyílik a szülők, gyerekek és a pedagógusok kötetlen, közös élményeken alapuló találkozására.

Igazi meleg nyári napra esett a mostani rendezvényünk, ahol gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt gazdag programmal készültek a szervezők. Iskolánk 2 pedagógusa – Tünde és Ildikó néni- vállalta a bemelegítő, ráhangoló torna levezénylését, melyhez a gyerekek igazi lelkesedéssel csatlakoztak.

családi nap

Aki kedvet érzett egy iskolakörrel bővíthette a mozgássort, majd a Juma kutyaiskola szakemberei tartottak bemutatót házi kedvenceink idomításáról.

családi nap

családi nap

családi nap

családi nap

családi nap

Fél 10 után különböző alternatív programok következtek, ki-ki érdeklődésének megfelelően választhatott a kínálatból. A könyvtár udvarban ugrálóvár és körhinta várta a kisebbeket, akik az íjászkodáshoz éreztek kedvet, azok az iskola udvarán lőhettek célba.

családi nap

családi nap

családi nap

családi nap

A hagyományos kerékpártúra a Halascsárdához  2 turnusban indult, melyhez most is szép számmal csatlakoztak szülők és gyerekek.

családi nap

családi nap

Az iskola épületében szorgos kezű pedagógusok és segítőik csillámtetoválással díszítették a szépülni vágyó gyerekeket.

családi nap

Az állatsimogató most is nagy kedvenc volt a látogatók körében, s aki a hűs fák alatt inkább maradni, az rajzolhatott az aszfaltra vagy pingpongozhatott.

családi nap

családi nap

Újdonság volt a sportcsarnokban felállított buboréklabda, amely a felső  tagozatosoknak szerzett sok-sok vidám és izzasztó percet.

családi nap

S hogy ekkora csapat látogató éhségét is legyen mivel csillapítani, arról a konyhán dolgozó munkatársaink, pedagógusaink és lelkes, segítőkész szülők gondoskodtak. A nagy melegben is jól esett a finom sajtos, tejfölös lángos és a fahéjas kelt tészta.

családi nap

családi nap

A délelőtt zárásaként iskolánk felsős fiai egy focimeccsre hívták ki a pedagógusokból, szülőkből szerveződött alkalmi focicsapatot, melyen a fiúk nagyon sportszerűen és nagyvonalúan kergették a labdát, az ámuló-bámuló játékosok között.

családi nap

A vártnál is nagyobb sikert aratott az estére meghirdetett tábortüzes programunk. A családok szalonnasütéssel és a Vízkereszt citerazenekar hangulatos zenéjével búcsúztathatták el ezt a szép élményekkel tűzdelt napot.

családi nap

családi nap

 

családi nap

 

családi nap

családi nap

 

családi nap

Iskolánk köszönetét fejezi ki azoknak a vendégeknek, szülőknek, résztvevőknek, akik munkájukkal segítették rendezvényünk lebonyolítását.

A képek ide kattintva megtekinthetőek!

 

   
© Akasztói Általános Iskola