Látogatóink  

Jelenleg 74 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

   

Keresés  


   

Mesemondó verseny

Május 23-án délután ünneplőbe öltözött kisgyermekek és kísérőik töltötték meg a könyvtár kölcsönző termét. Sok éve már, hogy tavasszal mesefelolvasó versenyt hirdetünk a kisiskolások számára. Idén azonban új kihívás elé állítottuk a gyermekeket: a választott népmesét felolvasás helyett el kellett mondaniuk a zsűrinek és a közönségnek. Tanulóinkat nem rettentették el a megváltozott feltételek, és szép számmal jelentkeztek a megmérettetésre.

Mesemondó verseny

A kis mesemondókat két kategóriában (1-2. osztályosok, 3-4. osztályosok) értékelte a négytagú zsűri, melynek tagjai iskolánk hozzáértő pedagógusai voltak: Endrődiné Turú Erzsébet, Pál Jánosné, Némethné Kóka Erika és Endrődi Éva tanárnők.

Mesemondó verseny

Mesemondó verseny

 Mesemondó verseny

A verseny helyezettjei:

Az 1-2. osztályosok kategóriájában a zsűri 4 versenyző teljesítményét jutalmazta oklevéllel és egy-egy szép könyvvel, de helyezési sorrendet nem állapítottak meg.

A jutalmazott tanulók a következők:

  • Oravecz Péter 1.a
  • Pecznyik Petra 2.b
  • Ujvári Lili 2. b
  • Ujvári Zsanett 1.b

Mesemondó verseny

A 3-4. osztályosok kategóriájában az alábbi versenyzők értek el helyezést:

I. Danis Kamilla 3.a

II. Jónás Rebeka 4.b

III. Baltás Levente 3.b

Mesemondó verseny

A rendezvény befejezéseként Solti Kálmán igazgató úr minden résztvevőnek átadott egy emléklapot és egy apró ajándékot, a helyezést elért mesemondók pedig oklevélben és könyvjutalomban részesültek.

Gratulálunk a helyezetteknek, és köszönjük a kis versenyzőknek, hogy bátran vállalkoztak felolvasás helyett a mesemondásra!

A versenyen készült képek ide kattintva megtekinthetőek!

Feketéné Csatai Bernadett

szervező

   
© Akasztói Általános Iskola