Látogatóink  

Jelenleg 43 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

   

Keresés  


   

Nyári tábor 5. nap

Az ébresztés az esti buli után kicsit nehezen indult, de aztán gyorsan sikerült összepakolni. Bár voltak, akik fele holmijukat ott felejtették a szobában, Erzsi néni gondos gyűjtögetése után a legtöbb gazdátlan tárgy a tulajdonosához került. A tábori címek kiosztása most sem maradhatott el, s kiderült az is, ki kinek volt az angyalkája az előző nap. A legtöbbem ajándékozással próbálták meglepni társukat, így a titok nem sokáig maradt titok. De néhányan nagyon leleményesen valódi szívességgel szereztek örömet egymásnak.

Nyári tábor

Nyári tábor

A fiúk igazi lovagiassággal segítettek a hurcolkodásban és elindultunk hazafelé.

Nyári tábor

Nyári tábor

Útközben megálltunk Keszthelyen a Balaton Múzeumnál. Itt 2 csoportban felkészült tárlatvezetőink bemutatták a Balaton keletkezését, élővilágát, halászatát, s a fürdőzés kultúrájának kialakulását. Mindenki csendben, gondolataiban elmerülve hallgatta az előadást, az esti buli emlékei időnként eltérítették figyelmüket a Balaton vizéről.

Nyári tábor

Nyári tábor

 Nyári tábor

Nyári tábor

Nyári tábor

Egy kis séta után a Festetics kastélyba látogattunk el, ahol megismerhettük a család történetét, életét és megcsodálhattuk a kastély pazarul berendezett szobáit. Nagy örömmel fogadtuk, hogy az ebédünket a kastély alatti étteremben fogyaszthatjuk el. Jólesett már kicsit megpihenni és hűsölni a borpincéből kialakított étteremben. Frissítőről gondoskodtak a finom szörp mellé kapott szódásüvegek is, sikerült néhány gyereknek az asztalnál ülőket akarva-akaratlanul is lelocsolni.

Nyári tábor

Nyári tábor

 Nyári tábor

A következő úti cél Tihany volt. Itt már cseperegni kezdett az eső, így csak a kilátásban gyönyörködhettük, s a hűvössé vált idő ellenére is élveztük a fagyizást.

Nyári tábor

Nyári tábor

 Nyári tábor

Nyári tábor

Akinek még maradt zsebpénze, az vásárolhatott ajándékot a szeretteinek. Fáradtan, de sok-sok élménnyel gazdagodva érkeztünk haza, szerető szüleink karjaiba.

A tábor képei ide kattintva megtekinthetőek!

   
© Akasztói Általános Iskola