Látogatóink  

Jelenleg 44 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

   

Keresés  


   

Nyári tábor 4. nap

Kicsit szomorkásan indult a csütörtök, így a délelőttre tervezett programokat későbbre halasztottuk. Reggeli után a jótékonyság jegyében egy Angyalkázós játékot találtunk ki. Mindenki kihúzta egy társának a nevét és anélkül, hogy elárulta volna, valamilyen szívességgel, kedveskedéssel kellett meglepnie a nap folyamán. A kicsit esős délelőttön aki kedvet érzett egy kis ajándék vásárlásra, az megtehette, a többiek társasozással töltötték el a szabadidőt.

Nyári tábor

Ebéd után egy újabb csapatjáték következett, a táborozóknak egy nyomozós játék keretében különböző rejtvényeket megoldva kellett megtalálniuk elrejtett borítékokban egy-egy erdei állat képének mozaikdarabkáját. A kirakott állatot ezután el kellett játszaniuk a többieknek, s utána a játék legvidámabb része következett, egy általuk költött versben bemutatták a saját állatukat. A játékosok nagyon kreatívnak bizonyultak, jópofa költészeti gyöngyszemek születtek az erdei állatokról.

Nyári tábor

Nyári tábor

Nyári tábor

Nyári tábor

Nyári tábor

Nyári tábor

Nyári tábor

Nyári tábor

Nyári tábor

Délután még maradt idő a szombathelyi táborozókkal egy közös számháborúzásra, focira és röplabdázásra.

Nyári tábor

Nyári tábor

 Nyári tábor

Az esti tóparti szalonnasütés is jól sikerült, senki nem maradt éhes, s meglepetésként egy közös zenés-táncos bulit rendeztünk a szombathelyi diákokkal. Nemcsak a nagyok, de a kicsik is nagyon fellelkesültek az esti mulatságon, volt, aki megjegyezte, hogy élete egyik legboldogabb élménye volt. Kicsit nehezen ment az ágyba terelgetés, de éjfél után sikerült mindenkinek elcsendesednie.

A tábor képei ide kattintva megtekinthetőek!

   
© Akasztói Általános Iskola