Látogatóink  

Jelenleg 65 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

   

Keresés  


   

Nyári tábor 3. nap

Ragyogó strandidőre ébredtünk, s a reggeli után célba vettük Lenti élményfürdőjét. A hatalmas területű fürdőben sikerült olyan medencét találni, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhették magukat.

Nyári tábor

A csúszda sajnos nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, mivel a 12 évnél fiatalabbak nem használhatták, a nagyobbak pedig túl lassúnak találták.

 Nyári tábor

De bőven kárpótolta a gyerekeket a hatalmas medence pezsgőfürdője, s a nagyok is találtak helyet a beszélgetésre a meleg vizű részben. Bár az úti csomag nem volt olyan bőséges, de senki nem maradt éhes, hiszen a büfében bőséges választékú ételek, csemegék közül válogathattak. A kisebbek ügyesen osztoztak a pizzákon, s a jégkrém is nagyon népszerűnek bizonyult. Sajnos az önfeledt fürdőzésnek egy nyári zivatar vetett véget, amelyet a büfé fedett részén vészeltünk át. Itt sikerült a maradék zsebpénzt is elkölteniük, a személyzet nem kicsi örömére. Este még egy kis csemege várt ránk, Ujvári István látogatásának köszönhetően mézédes dinnyével és barackkal egészítettük ki a vacsoránkat. A zivatarnak köszönhetően nemcsak a strandon úsztunk, hanem egy-két szobában a padló és az ágy is, de szerencsére mindenki száraz helyen tért már nyugovóra.

Nyári tábor

A tábor képei ide kattintva megtekinthetőek!

   
© Akasztói Általános Iskola