Látogatóink  

Jelenleg 65 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

   

Keresés  


   

Nyári tábor 1. nap

Kora reggel az iskola előtt gyülekeztünk a lelkes táborozókkal, hogy elinduljunk a Göcsejen található táborhelyünkre, Novára. Az autópályán egy kis pihenőt tartottunk, mindenki felfrissíthette magát, az élénkebben még egy kis játszótéri mozgást is beiktattak, az álmosabbak kicsit bágyadtan várták a továbbutazást. Ebéd előtt már megérkeztünk az idilli helyen lévő szállásunkra, a Csicsergő táborba. A beszédes név sokat elárult a környezetről, hiszen az erdő széli, tóparti szálláshelyünk az énekes madarak kedvelt helye, de a táborlakóink is hűek maradtak ehhez a névhez, főleg az éjszakai takarodó után. :)

Nyári tábor

A szobák elfoglalása és az ebéd elfogyasztása után felfedező körútra indultunk a szállásunk körül. Bejártuk az erdei tornapályát, majd a várva-várt fürdés következett a kis tóban.

 

Nyári tábor

Nyári tábor

Nyári tábor

Akik a vizes csatározásban megfáradtak, az evezőket munkába állítva csónakázhattak a tóban. Hamar kiderült, hogy nem is olyan könnyű összehangoltan irányítani a csónakot két-két oldalról, kezdetben voltak, akik csak körben forogtak, míg nagy nehezen sikerült haladásra bírniuk a vízi járművet. Este felsétáltunk a közeli kilátóhoz, ahol gyönyörű panoráma tárult elénk.

Nyári tábor

Nyári tábor

A táborba visszaérkezve rókavadászatot tartottunk, s a fiúk végre birtokba vehették a focipályát is. Az esti takarodó nem ment könnyen, hiszen a sok új élmény inkább felpörgette, mint elálmosította a táborlakókat.

Nyári tábor

A tábor képei ide kattintva megtekinthetőek!

   
© Akasztói Általános Iskola