Látogatóink  

Jelenleg 51 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

   

Keresés  


   

Nyári tábor 5. nap

Az ébresztés az esti buli után kicsit nehezen indult, de aztán gyorsan sikerült összepakolni. Bár voltak, akik fele holmijukat ott felejtették a szobában, Erzsi néni gondos gyűjtögetése után a legtöbb gazdátlan tárgy a tulajdonosához került. A tábori címek kiosztása most sem maradhatott el, s kiderült az is, ki kinek volt az angyalkája az előző nap. A legtöbbem ajándékozással próbálták meglepni társukat, így a titok nem sokáig maradt titok. De néhányan nagyon leleményesen valódi szívességgel szereztek örömet egymásnak.

Nyári tábor

Bővebben...

Nyári tábor 4. nap

Kicsit szomorkásan indult a csütörtök, így a délelőttre tervezett programokat későbbre halasztottuk. Reggeli után a jótékonyság jegyében egy Angyalkázós játékot találtunk ki. Mindenki kihúzta egy társának a nevét és anélkül, hogy elárulta volna, valamilyen szívességgel, kedveskedéssel kellett meglepnie a nap folyamán. A kicsit esős délelőttön aki kedvet érzett egy kis ajándék vásárlásra, az megtehette, a többiek társasozással töltötték el a szabadidőt.

Nyári tábor

Bővebben...

Nyári tábor 3. nap

Ragyogó strandidőre ébredtünk, s a reggeli után célba vettük Lenti élményfürdőjét. A hatalmas területű fürdőben sikerült olyan medencét találni, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhették magukat.

Nyári tábor

A csúszda sajnos nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, mivel a 12 évnél fiatalabbak nem használhatták, a nagyobbak pedig túl lassúnak találták.

Bővebben...

Nyári tábor 2. nap

A reggel szobaszemlével indult, a kisebbeknek még nehezebben ment a rendrakás, de a nagyok segítségével sikerült elfogadható kinézetűvé tenni a szobákat. Ezután a bőséges svédasztalos reggelivel feltöltekezve indultunk a faluportyára. 6 csapatban versenyeztek a gyerekek, minél több ismeretet, érdekességet, látnivalót kellett összegyűjteni Nováról.

Nyári tábor

Bővebben...

Nyári tábor 1. nap

Kora reggel az iskola előtt gyülekeztünk a lelkes táborozókkal, hogy elinduljunk a Göcsejen található táborhelyünkre, Novára. Az autópályán egy kis pihenőt tartottunk, mindenki felfrissíthette magát, az élénkebben még egy kis játszótéri mozgást is beiktattak, az álmosabbak kicsit bágyadtan várták a továbbutazást. Ebéd előtt már megérkeztünk az idilli helyen lévő szállásunkra, a Csicsergő táborba. A beszédes név sokat elárult a környezetről, hiszen az erdő széli, tóparti szálláshelyünk az énekes madarak kedvelt helye, de a táborlakóink is hűek maradtak ehhez a névhez, főleg az éjszakai takarodó után. :)

Nyári tábor

Bővebben...

Tanévzáró 2017

2017. június 19-én Gubánné Líbor Ildikó tanító néni vezetésével a 4.a osztály vidám kis műsorával zártuk a tanévet. A műsort követően Solti Kálmán igazgató úr jutalmazta az egész éven át kiváló teljesítményt nyújtó tanulókat, majd lezárta a 2016/2017-es tanévet.

 Tanévzáró

Bővebben...

Te Deum

2017. június 18-án tartottuk meg a Katolikus Templomban a tanévet lezáró hálaadó szentmisét.

Te Deum

A mise keretében Kiss István plébános búcsúzott a tanévtől, majd mindannyian részt vettünk az Úrnapi körmeneten, melyen az utat elsőáldozóink színesítették virágszirommal.

Bővebben...

   
© Akasztói Általános Iskola