Látogatóink  

Jelenleg 23 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

   

Keresés  


   

Karácsonyi nap az alsósoknál 2017

Hagyományainkhoz híven 2017-ben is a második és az ötödik osztályosok készültek műsorral az iskolai karácsonyra.

December 21-én, csütörtökön 9 órától ünnepeltek az alsósok. A 2. osztályos tanulók lelkesen készültek erre a napra, hogy társaiknak örömet szerezzenek, s együtt készüljenek fel lélekben az ünnepre.

Karácsony

 Karácsony

A műsor télidéző bevezetője után, egy családi jelenet következett, amelyben a nagyszülők meséltek unokáiknak Jézus életéről.

Karácsony

Ezt követte a gyerekek Betlehemes játéka Bakonyi-szokás szerint. A pásztorjátékot zenékkel, dalokkal tarkították, ahol kellemes hangú fiú gyerekek éneke csengett fel.

Karácsony

Karácsony

Karácsony

Végül a meghitt Csendes éj című zenére csillag alakban sorakoztak fel a tanulók, kezükben ezüst csillagokkal és világító mécsesekkel.

A csillagtánc méltó módon varázsolt karácsonyi hangulatot az aulába.

Karácsony

Karácsony

 

Karácsony

A szűnni nem akaró taps, valamint az iskola igazgatójának köszönő szavai tükrözték, hogy az üzenet, a szeretet üzenete ezen a délelőttön célba ért a második osztályosok karácsonyi műsorában.

Karácsony

A műsor után ajándékkészítés, különböző játékok és táncmulatság közül választhattak a gyerekek. Ételről, italról az anyukák és a nagymamák gondoskodtak.

Karácsony

Karácsony

 Karácsony

Karácsony

Karácsony

A délelőtt kellemesen telt, s elérte a célját, vagyis hogy gyerekek az iskolában elsajátított alapvető erkölcsi értékeket hazavigyék és átadják családjuknak

Falukarácsony képei ide kattintva megtekinthetőek!

A karácsonyi nap képei ide kattintva megtekinthetőek!

 

 

   
© Akasztói Általános Iskola